O podjetju

Podjetje Petrič d.o.o. povezujemo z zaključnimi deli v gradbeništvu. Predvsem so to cestne varnostne, protihrupne in protivetrne ograje, suhomontažna gradnja, urbana oprema in tudi prometna signalizacija. V dobro opremljeni kovinarski delavnici smo sposobni izdelati različne izdelke. Sami izdelujemo profile za suhomontažo in elemente za ograje, ki jih postavljamo.

Nudimo tudi drugo opremo, ki je nujno potrebna, da so ceste varne za vse udeležence in v zadnjem času izdelujemo tudi trpežno in lepo urbano oz. parkovno opremo.

Zaposlenih nas je več kot 50 in v skoraj petindvajsetletni praksi smo si nabrali bogate izkušnje, tako da smo zagotovo strokovnjaki na delih, ki jih izvajamo.

Smo inovativni, prilagodljivi in učinkoviti; predvsem pa zanesljivi, kar smo že večkrat dokazali našim poslovnim partnerjem in zaupamo, da bomo tudi v prihodnje skupaj reševali različne izzive.

Naše sledi so zaznamovale številne poti po Sloveniji, še vedno pa smo najbolj ponosni, da smo izdelali in postavili protivetrno ograjo na viaduktu Črni Kal.

 

POLITIKA KAKOVOSTI IN RAVNANJA Z OKOLJEM v podjetju Petrič d.o.o.