Kovinarji smo in delujemo že skoraj 30 let. S pridobitvijo certifikatov ISO 9001 ter ISO 14001 dokazujemo, da imamo urejen sistem vodenja kakovosti in nam je mar za okolje.

Cestne varnostne, protihrupne in protivetrne ograje so naša specialnost, zadnja leta pa izdelujemo tudi  težje kovinske konstrukcije, kot so brvi ter mostovi. Sami izdelujemo elemente za cestne ograje in ponujamo tudi drugo opremo, ki je nujno potrebna, da so ceste varne za vse udeležence. Izdelujemo profile za suhomontažno gradnjo, prav tako  polizdelke za znane evropske proizvajalce kmetijskih strojev. V dobro opremljeni kovinarski delavnici smo sposobni izdelati tudi druge različne izdelke, nudimo laserski razrez, krivljenje in robotsko varjenje.

Zaposlenih nas je 80 in pridobili smo bogate izkušnje, tako da smo zagotovo strokovnjaki pri delih, ki jih izvajamo. Ker izdelke izdelujemo sami, so tudi cenejši, saj niso nadgrajeni z dodatnimi maržami.

Smo inovativni, prilagodljivi in učinkoviti; predvsem pa zanesljivi, kar smo že večkrat dokazali našim poslovnim partnerjem in zaupamo, da bomo tudi v prihodnje skupaj reševali izzive, ki jih prinaša vsakdanje življenje.